Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny bog af Kurt Lassen

Tirsdag d. 27. september 2011

”WATCH OUT
– Christina & co.”
Af Kurt Lassen


249 sider.
Bogkompagniet.
Pris kr. 249,-
Udgives den 22. september 2011Christina Hembo er på farten i sit liv. Konstant. Til lands, til vands og i luften. Men også bare derhjemme i funkisvillaen i Herning med gang i familien. Børn på seks og fire passer ikke sig selv, og husbond Claus lader sig heller ikke sådan kontrollere på en parcels indelukke. Selvstændige iværksættere kræver albuerum.
Claus og Christina er rejsende i erhvervseventyr, der har transformeret sig fra ur-firma over dans til cykelsport. Ejerne satte sig i sommeren 2010 for at hjælpe den forsmåede folkehelt Michael Rasmussen, og i dag står de tre sammen om cykelholdet Christina Watches-Onfone.
Claus og Christina har været i audiens hos Dronning Margrethe og Prins Henrik, Christina har budt op til dans i TV2, mens Claus masede sig frem til et personligt møde med Mærsk Mc-Kinney Møller, som i dag er hans penneven.
Claus friede til Christina på toppen af Empire State Building i New York. Men vejen til tops har også kastet konfrontationer af sig. Blandt andet et voldsomt et af slagsen med Kasi-Jesper Nielsen og hans smykkeimperium. Og en hidtil hemmeligholdt og langstrakt forhandling mellem Danmarks Cykle Union og Christina-lejren. Michael Rasmussen giver undervejs i bogen sin version af sit comeback og mødet med det karismatiske ægtepar fra den jyske hede.

Pressekontakt:
Mettelise Larsen // mettelise@promote-it.dk // 2726 2623
Lisbeth Beyer Mogensen // lisbeth@promote-it.dk // 2636 1110
Malene Tabart // malene@promote-it.dk // 2722 9000