Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Invitation fra Hamburg

Tirsdag d. 3. april 2012


Kære kolleger,

som vi allerede har informeret Jer om i sidste uge, skal det danske fodboldlandshold jo spille sin næstsidste testkamp op til EM i Polen og Ukraine i Hamborgs Imtech-Arena den 26. maj.

Hamburg Tourismus vil gerne benytte denne store sportsbegivenhed til at vise dig, en af dine kolleger fra sportredaktionen eller en af redaktionens freelance medarbejdere allerede i næste uge nogle af fodboldbyen Hamborgs mange andre facetter.Vi vil gern intivtere igen til en lille pressetur til Hamburg, som står i fodboldens tegn, hvor der er nogle få pladser ledige:“Hamburg 2012: International fodbold, kultur og attraktioner i hansestaden“
fra 13. til 15. april 2012.Et af højdepunkterne på rejsen bliver et besøg hos Hamborgs traditionsrige fodboldklub Hamburger SV. Vi aflægger desuden Imtech-Arenaen og HSV-museet en visit, og fredag eftermiddag (13. april) stiller HSV-klubbens danske sportsdirektør Frank Arnesen op til et eksklusivt interview, der kommer til at vare ca. 1 time. Om lørdagen (14. april) kan presserejsens deltagere overvære Bundesliga-kampen mellem Hamburger SV–Hannover 96.

Blandt de øvrige af rejsens programpunkter og attraktioner, der sikkert også vil trække mange danske fodboldfans til i forbindelse med testkampen den 26. maj, kan bl.a. nævnes Hagenbeck Zoo (Tierpark) med helt nye muligheder for arktiske oplevelser, det enorme modeljernbaneanlæg Miniatur-Wunderland, Hamborgs havn, det berømte musik- og forlystelseskvarter Reeperbahn med nogle af de klubber, hvor Beatles spillede i starten af deres karriere, Fisketorvet, Elbphilharmonien (Hamborgs nye vartegn) og meget mere.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil tilmelde dig, er du velkommen til at kontakte Reinhard Ilg på pressereisen@northernlights.de eller +49-40-4321 51 10.Værsgod at give os en tilbagemelding hurtigst muligt, gerne inden påske!

Vi glæder os til at hilse dig velkommen i fodboldbyen Hamborg!

Med venlig hilsen
Christoph Schumann

northern lights text & kommunikation GmbH
Oelkersallee 33, D-22769 Hamburg
Tel. +49 - (0)40 - 43215110, Fax +49 - (0)40 – 41169504
E-Mail pressereisen@northernlights.de
www.northernlights.de

Amtsgericht Hamburg
HRB 116072
Steuernr. 41/747/04029
Ust.-IdNr. DE 815236855
Geschäftsführer: Reinhard Ilg