Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Møde om Ukraine og Polen

Lørdag d. 19. maj 2012

Brunchmøde den 29. maj - fodbold - EM i Polen og Ukraine

Fodboldlandsholdet er i fuld gang med de sidste forberedelser til EM i Polen og Ukraine. Selv om Danmark skal spille alle tre indledende kampe mod Holland, Portugal og Tyskland i Ukraine, har DBU valgt at bo på hotel i Polen og kun overnatte i Ukraine natten før kampene. Hvorfor fravælger man Ukraine? Føler man sig bedre hjemme i Polen?

Til at svare på disse og mange andre spørgsmål er det en fornøjelse for Danske Rejsejournalister at kunne præsentere kommunikationschef i DBU, Lars Berendt ved et medlemsmøde på First Hotel Vesterbro, Vesterbrogade 23, København V - tirsdag den 29. maj klokken 10.00.

Lars Berendt vil udover EM i Polen/Ukraine fortælle om sine mange rejser med liga- og A-landsholdet. Om de kulturelle, ernæringsmæssige, klimatiske og rejsetekniske forhold, DBU vurderer, i forbindelse med planlægningen.

Efter indlægget bliver der mulighed for spørgsmål og debat.

Deltagelse koster 50 kr., dog 150 kr. for gæster. Tilmelding til info@rejsejournalisterne.dk inden torsdag den 24. maj klokken 12.00.

Bliver man forhindret i at møde, skal man framelde sig senest dagen før. Tilmeldte, som ikke møder op, vil blive opkrævet et no show gebyr på kr. 200.

Vi ser frem til et godt møde.

Med venlig hilsen Bestyrelsen,
Danske Rejsejournalister