Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny bog af Søren Sorgenfri

Mandag d. 27. maj 2013

PER NIELSEN – BRØNDBY FOR EVIGT? Af Søren Sorgenfri – udkommer den 2. maj 2013PER NIELSEN
BRØNDBY FOR EVIGT?
I samarbejde med Søren Sorgenfri
Der blev sat et stort fedt punktum for ham med nummer 4 på ryggen. Og hjem gik Per. Bare Per. Hjem til en skilsmisse, og så sad man bare der. Uden nogen karriere og et ægteskab, der var opløst. Hvad gør man? Jeg gik hjem, trak gardinerne for og gik i seng. Og blev der de næste to år.
PER NIELSEN SPILLEDE 548 KAMPE FOR BRØNDBY, og trøjen med rygnummer 4 vil for altid være forbundet med den store forsvarsspiller. Han har vundet det danske mesterskab i den blå-gule trøje og spillet mod Europas største klubber, men et langt liv som fodboldspiller i Brøndby har sin pris. Fortællingen om Per Nielsen er ikke kun en succeshistorie om livet som fodboldspiller i Danmarks mest populære klub, men også en beretning om depression, spilleproblemer og brudte løfter for millioner af kroner.
Sammen med anekdoterne fra omklædningsrummet og fodboldbanen er bogen en afslørende rundtur i klubbens kulisser fra tiden på toppen og en billet til første række i Brøndbys langvarige nedtur. Holder du med Brøndby, eller er du bare fodboldfan - denne bog vil give dig et unikt indblik i livet som professionel fodboldspiller i Nordens største klub.
For mere information om bogen eller interview med Per Nielsen er du velkommen til at kontakte mig.

PRESSEKONTAKT
Anja Linnet, PR
People'sPress
Mobile +45 22 65 53 484 PER NIELSEN – BRØNDBY FOR EVIGT? udkommer d. 2. maj 2013 på B.T. i samarbejde med People’sPress.
256 Sider. Vejl. pris: 249,95 kr.
Søren Sorgenfri (f. 1977) er journalist fra Roskilde Universitetscenter og ansat på Sporten.dk i det Berlingske Hus. Han har siden 2006 skrevet om Brøndby IF og er blandt andet forfatter til singlen ”Reddet på målstregen? – Brøndbys storhed og fald” (2013).