Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Idrætskonference

Tirsdag d. 18. juni 2013

Invitation: Idrættens største udfordringer III
13. juni 2013

Idrættens Analyseinstitut inviterer for tredje år i træk repræsentanter for den danske idrætssektor til ambitiøs konference om idrættens største udfordringer i Vejen Idrætscenter.
Læs mere om programmet og tilmelding til ’Idrættens største udfordringer III: Kvalitet og kerneværdier - Hvem leverer varen?’ i denne nyhedsmail.
Som en spændende optakt arrangerer Idan allerede den 3. september i samarbejde med DGI konferencen ’Fremtidens senioridræt – mellem ironman og stolemotion’. Denne konference går i detaljer med den boomende senioridræt og de mange potentialer og udfordringer på området.

Sidste nyt

Invitation: Idan-konference om idrættens største udfordringer
Konferencen ’Idrættens største udfordringer III: Kvalitet og kerneværdier - Hvem leverer varen?’ finder sted i Vejen Idrætscenter i dagene 4.-5. september 2013. Tilmeldingen er nu åben.

Fremtidens senioridræt – mellem ironman og stolemotion
Konference: DGI og Idrættens Analyseinstitut sætter fokus på idræt for seniorer på en konference i Vejen Idrætscenter, den 3. september 2013.

Nyhed: Åbent spor for alle på Idan-konferencen
’Reklamekanalen’ er et nyt tiltag for at give flere oplægsholdere mulighed for taletid på konferencen ’Idrættens største udfordringer III’ i Vejen, den 4.-5. september.