Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Betfair Årets Mediepris

Fredag d. 6. december 2013

Som et helt nyt tiltag stifter Danske Sportsjournalister i samarbejde med Betfair Årets Mediepris. Den uddeles første gang i januar til vinderen af Årets Mediepris 2013.
Og vi har brug for din hjælp. Vi skal bruge nomineringer af idrætsfolk, som falder ind under denne kategori. Hvem synes du, fortjener denne pris.
Hvem skal vinde Medieprisen?
En idrætsudøver som i 2013 har gjort sig særlig bemærket, og har eksponeret sin sport ved brug af dagspressen, sociale medier og andre eksponerings-platforme.
Det kan være seriøst, humoristisk, skævt. Personen har formået at give fans og andre interessenter muligheden for et indblik i hans/hendes liv og idræt.

Medieprisen stiftes fordi?
Vi ønsker at hylde idrætspersoner, der kan gennemskue samspillet med pressen, og som kan udnytte mulighederne i de sociale medier for at sikre sin idræt og personlige brand større opmærksomhed, og som kan integrere fans og medier på en inspirerende nytænkende måde.

Hvem nominerer?
Danske Sportsjournalister vil bede foreningens medlemmer via et nyhedsbrev og Facebook om at indsende kandidater med begrundelser.

Hvem kårer Årets Mediepris?
Vi er i fuld gang med at samle en kompetent komite på seks personer, der arbejder professionelt med sport, samt har fingeren på pulsen omkring dagens mediebillede. Vinderen annonceres ved et arrangement ultimo januar.

Send din nominering til bestyrelsesmedlem Michael Qureshi på miq@sporten.dk med en begrundelse af, hvorfor denne person fortjener at vinde prisen.
Vi skal have nomineringerne senest 16. december.