Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Nyhedsbrev fra DS

Torsdag d. 6. februar 2014

Kære medlem af Danske Sportsjournalister
Bestyrelsen er klar med seneste nyt fra vores forening:
Medlemsfesten: 53 medlemmer har tilmeldt sig den store festdag lørdag den 15. februar. Separat mail med praktisk info vil tilgå de 53 deltagere i begyndelsen af næste uge.
Årets Sportsjournalist: Følgende indstillinger opfyldte kriterierne:
Jacob Haislund, JP (cykeldopingserien ”Skyggeløbet”)
Troels Henriksen, JP (for afsløringen af Danske Spil-sagen)
Morten Crone Sejersbøl, B.T(for sin omfattende afdækning af udviklingen i Brøndby)
Dan Philipsen, JP (serien om kræftramte Daniel Svensson)
LIGA på P3 v. Maja Rosager og Jacob Panum, DR Sporten (for stemningsfuld og nyskabende sportsradio)
Søren Sorgenfri, Forfatter (for bogen om Per Nielsen)
Michael Qureshi og Søren Sorgenfri, B.T (for adskillige fodboldnyheder på bt.dk og derefter i B.T)
Morten Hausborg, DR Sporten (for hans altid underfundige, men seriøse formidling af sport i radioen)
Jan Jensen, Ekstra Bladet (for sine kommentarer rettet mod sportens magthavere)
Morten Ankerdal, TV 2 (for sin sikre, seriøse og troværdige formidling af al sport på tv)
Af dem har bestyrelsen nomineret følgende til prisen:
Troels Henriksen, JP
Michael Qureshi og Søren Sorgenfri, BT
Dan Philipsen, JP
Vinderen kåres på generalforsamlingen til marts. De tre nominerede bedes mødes op på denne dag. To medlemmer af bestyrelsen, Michael Qureshi og Dan Philipsen, var blandt de indstillede og har selvsagt ikke deltaget under bestyrelsens behandling af dette punkt.
Betfair-Prisen 2013: Som tidligere annonceret er vi med vores samarbejdspartner Betfair gået med i indstiftelsen af en ny pris i dansk eliteidræt, Betfair-Prisen. Den gives til en sportsudøver, der i det forgangne år har optrådt særligt seriøst, anderledes eller imødekommende i forhold til pressen. Betfair har nedsat en komite bestående af følgende personer: Michael Andersen (Team Danmark), Lars Lundov (Sport Event Danmark), Mads Winther (rådgiver i People In Sport), Andreas Kraul (DS), Flemming Fjeldgaard (Berlingske), Anders Lindegaard (Ambassadør for Betfair) og Kenneth Cortsen (forsker og lektor i sportsmanagement og branding).
Komiteen har nomineret tre sportsudøvere, hvis navne offentliggøres i dagene op til kåringen, der finder sted på en endnu ukendt dato i det tidlige forår.
Generalforsamling 2014: Som tidligere annonceret afvikles generalforsamlingen tirsdag den 11. marts klokken 12.00 på KB’s anlæg på Pile Allé i Kbh. Særskilt dagsorden følger.
Medlemsliste: Vi er pr. 1. februar 2014 i alt 447 medlemmer af vores forening. For fire år siden var der 630 medlemmer. Årsagen til det høje tal i 2009-2010 var en kampagne, hvor vi lukkede op for korte medlemskaber for praktikanter. Vores store udfordring er fremdeles medlemmer, der ikke betaler de 400 kroner, som et medlemskab koster om året. 107 mangler at betale 2014-kontingent. Af dem skylder 14 også for 2013. Fem medlemmer er blevet ekskluderet efter to år uden betaling. Ved kontingentopkrævningen meldte 20 medlemmer sig ud. En hvervekampagne blandt tv-sportsjournalister gav til gengæld 13 nye medlemmer.
Den Gyldne Pen: Vores hæderkronede blad mangler annoncører. Opfordringen således herfra til at søge i udhuse, buske og direktionskontorer efter annoncører. En fire-farvet A4-side koster 3000 kroner pr. blad. 6000 kroner for tre blade. Annoncen kan løbende skiftes fra gang til gang uden merbetaling.
Vh
Bestyrelsen