Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Tur til Liverpool

Fredag d. 28. marts 2014


Kære medlemmer

I samarbejde med University College Nordjylland har Danske Sportsjournalister nu den store glæde at tilbyde et begrænset antal pladser til efteruddannelse arrangeret af Liverpool FC.

For sportsjournalister vil det være en unik mulighed for at få et sjældent indblik i, hvordan en af verdens største fodboldklubber drives ledelsesmæssigt, og hvilke management-metoder man bruger både som leder og som manager i en klub som Liverpool.

Man vil få en chance for at bedre forstå mekanismerne i en international topklub, udvide sit netværk og få et kursusforløb, der også vil pynte på cv'et.
Danske Sportsjournalister kan yde hjælp til dele af betalingen efter de gældende regler om efteruddannelse.
Al kontakt foregår til Kenneth Cortsen fra UCN (se info længere nede i denne mail)
Vh Bestyrelsen

UCN skriver om kurset:

Vi (UCN Sport Management) har endnu engang fået lov til at køre videreuddannelse i samarbejde med Liverpool FC og London School of Business and Finance…Det bliver igen i år på Aalborg Stadion i samarbejde med AaB…Det henvender sig primært til folk, som ønsker at optimere deres viden om ledelsesmæssige kompetencer, folk indenfor erhvervslivet, men også folk som har beskæftigelse eller er frivillige indenfor sportssektoren kan drage nytte af kurset….

Vi kører to forløb: et med start 28. april og et med start 5. maj.

Kontakt mig på +45 23364160, hvis det har interesse eller send mig en e-mail, så kan jeg også sende yderligere info., keco@ucn.dk

Prisen er £1,300

Som noget nyt i år og efter forespørgsel fra nogle af sidste års kursister, laver vi et netværksarrangement i forbindelse med kurset, som også vil inkludere de tidligere kursister, som derved i lighed med nye kursister kan drage nytte af et netværk, som gerne skulle vokse fra år til år.

Og for LFC fans (samt for os andre), så er der jo desuden flere sejre at diskutere i år

Kontaktperson er Kenneth Cortsen, UCN.

Mere information her; http://www.lfcelites.com/programmes/management-leadership/