Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Presseakkreditering - VM i Odense

Lørdag d. 14. februar 2015


Presseakkreditering åbent til VM i Trampolin & Tumbling i Odense

Til november er GymDanmark i samarbejde med Odense kommune, Udvikling Fyn og Sport Event Denmark, værter for VM i Trampolin og Tumbling på hjemmebane i Odense.

Om ca. 10 måneder, bliver Odense værtsby for tempofyldt og højtflyvende gymnastik i verdensklasse, når GymDanmark præsenterer VM i Trampolin og Tumbling, som ligeledes vil være kvalifikation til OL i Rio 2016. Odense får besøg af verdens ypperste springere og tumblere fra ikke mindre end 50 forskellige nationer, hvilket gør eventen til en af de største på Fyn til dato.

Presseakkreditering åben nu
Netop nu er der åbnet for presseakkrediteringen, hvor du kan sikre dig en plads på første række til en af de største gymnastik-begivenheder på dansk jord. Læs mere om VM2015 her.

Link til presseakkrediteringen her. Hvis det er første gang du tilmelder dig til et internationalt Gymnastik-Event, skal du oprette en profil. Har du spørgsmål til dette, kontakt presseansvarlig i GymDanmark Anette Jentzsch - M 2162 6733.

Lokale profiler
'I GymDanmark har vi store forventninger til de danske profiler, som helt sikkert vil gøre deres aller ypperste for at sikre sig pladser blandt de forreste i feltet ved VM. Der har endnu ikke været udtagelse til VM, men vi forventer at der vil blive flere lokale gymnaster ved VM2015 i Odense. VM bliver en fantastisk event i Odense og sammen med vores samarbejdspartnere vil vi skabe nogle unikke rammer for både gymnaster og tilskuere' siger eventleder Janne Jelstad i GymDanmark.

Mere om Trampolin
Trampolinspring sker i minimum otte meters højde. Det er en sport, som kræver en overraskende god kondition, styrke, balance og koordination for at nå målet om fuld kropskontrol i luften.

Mere om Tumbling
Tumbling er gymnastikkens svar på Formel1. Kraftfulde spring i et rasende tempo – så har du i korte træk beskrivelsen af tumbling. Tumbling sker på en 25 m lang fiberbane, hvor du skal springe 5-8 spring efter hinanden og til sidst lande sikkert på fødderne.

Foto
Foto kan anvendes til redaktionelt brug

VM2015.jpgGymDanmarkLOGO.jpgTrampolin Præs & Andersen - Foto FIG.jpgTumbling Anders Emil Wesch - Foto FIG.jpgKontakt:

GymDanmark
Eventleder
Janne Jelstad
M + 45 2992 3694
jje@gymdanmark.dk

GymDanmark
Presseansvarlig
Anette Jentzsch
M +45 2162 6733
aje@gymdanmark.dk