Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ledigt job på Midtjyllands Avis

Onsdag d. 21. september 2016

Sportsjournalist

Digitale færdigheder, stærk på sociale medier, videoerfaring

Midtjyllands Avis søger en engageret, velskrivende og alsidig journalist, der brænder for sport og nyheder. Du behøver ikke at have 10 års erfaring, men du skal være en selvkørende og alsidig tovejsspiller, der med jævne mellemrum også afgør de store kampe. Vores primære produkter er Midtjyllands Avis og mja.dk.

Du skal have indgående kendskab til og interesse for fodbold og håndbold på højeste niveau. Vores flagskibe er nemlig Silkeborg IF’s superliga-mandskab, BSV’s danske mestre i herrehåndbold og Silkeborg-Voels liga-kvinder. Men derudover dækker vi en lang række øvrige idrætsgrene i det midtjyske.

Vi forventer, at du ud over de klassiske dyder fra papiravisen også begår dig på diverse digitale platforme, og at du færdes hjemmevant på sociale medier. Video bliver en integreret del af vores dagligdag, og her må du gerne blive redaktionens frontfigur.

Derfor skal du være omstillingsparat. Det er samtidig vigtigt, at sproget flyder flot fra din hånd. For ud over nyhederne kommer du til at beskæftige dig med alle de traditionelle genrer som reportagen, portrættet, analysen og kommentaren.

Som sportsjournalist ved du, at en stor del af arbejdstiden ligger om aftenen og i weekenden. Du ved, at en sportsredaktion kan have virkelig travlt. Derfor er det vigtigt, at du også under pres har humoren med på job. Du kommer til at indgå i en ung redaktion med to kolleger.

Jobbet indebærer redigeringsopgaver, så derfor er kendskab til redigering i NCS Content og Adobe Indesign en fordel.

Tiltrædelse: 1. januar eller snarest derefter.
Ansøgningsfrist: torsdag den 13. oktober.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.
Der er bopælspligt i Silkeborg Kommune.

Ansøgningen sendes via mail til chefsekretær Tina Nortvig Mortensen på tnm@mja.dk med angivelse af ”Sportsjournalist” i emnefeltet.

For yderligere oplysninger kontakt venligst sportsredaktør Peter A. Sørensen, mobil 22 44 64 78, eller chefredaktør Hans Krabbe, mobil 24 22 16 26.