Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

AIPS Europa søger nordisk link

Tirsdag d. 16. maj 2017

Af Flemming Olesen

I forbindelse med den 80. AIPS kongres i Seoul og PyeongChang i Sydkorea blev der også holdt valg til eksekutiv-komiteen for AIPS Europa for de næste fire år.
Her overtog Maltas Charles Camenzuli præsident-posten efter Yannis Daras, Grækenland, som havde valgt at træde tilbage og hellige sig posten som en af vicepræsidenterne i AIPS.
Charles Camenzuli havde ingen modkandidat, så hans step op fra jobbet som generalsekretær var en forms sag.
Camenzuli kunne blandt andet proklamere, at han meget gerne ser de nordiske lande mere involveret i AIPS Europa, og han beklagede, at der denne gang ikke var kandidater fra vores del af kontinentet. Men han håber, at det kommende arbejde også vil have nordisk interesse og give anledning til, at flere medlemmer fra vores region vil give meninger til kende og tage del i både møder og arrangementer til fælles gavn. Nordisk syn på samarbejde og demokrati er et velkendt – og anerkendt – fænomen i den nyvalgte præsidents sind.
Ledelsen i AIPS Europa ser nu således ud:

Præsident: Charles Camenzuli (Malta)
Vicepræsident: Lev Rossoshik (Rusland)
Generalsekretær: Predrag Milinkovic (Serbien)
Kasserer: Murat Agca (Tyrkiet)
Medlemmer: Gianfranco Coppola (Italien), Michalis Gavrilides (Cypern), Dumitru Graur (Rumænien), Nastassia Marynina (Hviderusland), Michael Schuen (Østrig), Gyorgy Szollosi (Ungarn), Marc Ventouillac (Frankrig) og Sotiris Triantafyllou (Grækenland).