Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Presseforhold i Aalborg

Onsdag d. 14. februar 2001


Information til Pressen:

Aalborg Stadion er som bekendt under ombygning/renovering.

Det betyder, at alle tilskuere i foråret år 2001 vil blive placeret på nord-tribunen. Pressen vil dog forblive på syd-tribunen i midlertidige lokaler, som bliver fuldt ud funktionelle og med de sædvanlige el-stik.

Som tidligere år har pressen adgang til vore hjemmekampe på Aalborg Stadion ved forevisning af Internationalt pressekort. Såfremt man ikke er indehaver af et sådant, kan adgang opnås ved at bestille et lokalpressekort, som udstedes hos DBU via AaB. Der vil senere tilgå pressen information om, hvorledes man skal forholde sig ved ankomsten til stadion.

Vi skal - til udfærdigelse af lokalpressekort - bruge følgende oplysninger: Redaktionens navn og adresse, kortindehavers navn, art (fotograf, TV, radio, skrivende).

Ovennævnte oplysninger bedes sendt enten pr. fax 98 153334 eller mail til bj@aab-as.dk senest mandag den 26. februar.

DESUDEN bedes de medier, der vil dække samtlige AaB's hjemmekampe i foråret 2001, bestille en fast plads. Der vil senere tilgå jer meddelelse om, hvorledes billetterne kan afhentes. Skulle der være behov for pressepladser til én kamp, kan der bestilles billet hos AaB senest sidste hverdag før kampen. Det vil desværre IKKE være muligt blot at møde op til en kamp og derefter få tildelt en siddeplads.

Vi beklager, såfremt ombygningen af Aalborg Stadion i en kortere periode kan betyde lidt vanskeligere arbejdsvilkår for pressen. Men der er håb forude. Når ombygningen står færdig, vil der være nye og up to date pressefaciliteter på den nye sydtribune.

Er der specielle ønsker angående pressefaciliteter på den nye sydtribune, hører vi gerne om det - f.eks egen fast plads, el-stikkontakt, egen telefon o.s.v

Er der spørgsmål til ovenstående kan I kontakte enten Birthe Jensen, tlf. 98157222/22176342 – e mail bj@aab-as.dk – eller Per Larsen, tlf. 98992152 – mail: larsenpress@mail.dk