Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Landskampe

Søndag d. 1. august 1999


Portugal bliver den første landskampmodstander i det nye årtusinde, efter DBU har forhandlet landskampprogrammet for første halvdel af år 2000 færdigt.

Foråret kommer til at omfatte tre venskabskampe, hvoraf kampen mod Portugal på udebane onsdag den 29. marts bliver den første. Spillestedet er endnu ikke aftalt.

Derefter tager vi imod Sverige i Parken onsdag den 26. april klokken 19.15, og slutter også foråret i Parken mod EM-værterne fra Belgien lørdag den 3. juni.

Programmet for efteråret 2000 vil delvis afhænge af lodtrækningen til VM-slutrunden i Japan og Korea, som foretages i Tokyo tirsdag den 7. december.

Dermed spiller landsholdet mod begge EM-arrangører indenfor ét år, idet Holland - i forventet stærkeste opstilling - som bekendt gæster Parken allerede onsdag den 18. august klokken 19.15. Billetsalget til denne kamp er starter fra Billetnet, og der er indtil videre solgt godt 10.000 billetter.

Landsholdets efterfølgende to EM-kvalifikationskampe - mod Schweiz i Parken lørdag den 4. september og mod Italien i Napoli onsdag den 9. september - er p.t. de eneste planlagte kampe for efteråret.

Såfremt landsholdet sikrer sig andenpladsen i EM-kvalifikationsgruppe 1 og dermed skal spille to play off-kampe som sidste kvalifikationsmulighed til EM-slutrunden næste sommer, vil DBU forsøge at finde en træningsmodstander til en kamp enten i Parken eller på udebane lørdag den 9 oktober.

Ligalandsholdet tyvstarter i øvrigt næste sæson med en træningsturnering på det norske fodboldforbunds træningsanlæg på La Manga i Spanien, hvor modstanderne bliver de andre nordiske lande, Norge, Sverige og Finland i perioden 29. januar til 6. februar. Kampene i denne træningsturnering indgår i det Nordiske Mesterskab.