Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Kort og godt

Torsdag d. 19. august 1999

Næste bestyrelsesmøde afvikles onsdag den 6. oktober kl. 14.00 i Odense.
Emner sendes til formanden.
H.C. Møller er bortrejst i dele af den kommende periode.

Næste medlemsblad af "Den Gyldne Pen" havde oprindeligt deadline den 10. oktober, men da bladet er et af temaerne på bestyrelsesmødet den 6. oktober, beder vi om, at alle indlæg er os i hænde den 1. oktober.

Vi har i denne uge lavet et dobbeltinterview med vore to veteraner Niels-Chr. Niels Christiansen og Svend Nielsen, der sørger for, at pressen har gode arbejdsforhold ved landskampene i Parken og under træningen i Vedbæk.
Per Kjærbye har taget et smukt foto af de to velholdte herrer.

En af de nærmeste dage modtager vi en scanner, som vil betyde, at vi om nogen tid også kan bringe aktuelle fotos på vore hjemmesider.
Det er næste tiltag omkring hjemmesiden.
Vi glæder os over, at besøgstallet på hjemmesiden er steget støt og sikkert, siden vi startede siden i maj.

Eneste malurt:
Netop i dag er det en måned siden, vi modtog det sidste indlæg til debatforum. Det var ikke meningen, at vi skulle have en så død debat om et så spændende fag som vores.
Der må da være en mening - somewhere!

Poul Erik Andersson, formand for festudvalget, præsenterede på bestyrelsesmødet et oplæg til "Årtusindfesten" den 10. marts i DGI-byen.
Reservér datoen.
Det bliver et brag af en fest.
Iøvrigt er der generalforsamling samme dag.

Siden starten på hjemmesiden er det kun sket et par gange, at vi ikke har udsendt "dagens nyt" til medlemmerne. Det har en forklaring.
Når operatøren er udsendt medarbejder til landskampe, Danmark Rundt og lignende, må selv de hotteste nyheder vente, indtil han er hjemme igen. Derfor er der en del hotte nyheder i dag. De skulle faktisk have været på nettet tirsdag og onsdag. Vi undskylder og arbejder på at finde en bærbar løsning.

Jørn Højmark fra Politiken stod for et topprofessionelt arrangement mandag aften for indbudte fra Politiken, Danmarks Cykel Union og implicerede parter i Danmark Rundt. Højmark gjorde det igen.
PS. Naturligvis var der også quiz og lysbilleder på programmet.