Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Tak fra familien Philipsen

Fredag d. 28. september 2001


Kære Danske Sportsjournalister

1000 tak til alle i Danske Sportsjournalister, der enten deltog fysisk, sendte blomster, kort og flotte ord i forbindelse med min mand og vores far, Ivan Philipsens, bisættelse i torsdags.

Jeres utrolig store deltagelse, smukke kranse og trøstende ord har i høj grad gjort det lettere at komme igennem tabet og sorgen. Det ville have varmet hans hjerte at se de mange kolleger, som han holdt så meget af, komme til Århus fra nær og fjern.

Desuden tak til forfatterne af de nekrologer, der var i landets aviser i dagene efter hans død. Nekrologerne er alle blevet gemt og vil blive brugt som et varigt og væsentligt minde i vores familie.

Også rigtig mange tak for det økonomiske bidrag. Det er allerede sendt videre som en del af betalingen for den granitplade, der om 10-14 dage placeres over hans urne på skovkirkegården bag kapellet, hvor bisættelsen fandt sted. Pladen er bestilt, og i inskriptionen vil der stå SPORTSJOURNALIST Ivan Philipsen. Det var ikke noget, han selv havde bedt om. Men vi fandt det naturligt og rigtigt, da han var så stolt over at være det.

Familien Philipsen