Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Storkamp på TvDanmark 1

Torsdag d. 14. februar 2002

Pressemeddelelse
Torsdag den 14. februar 2002

- Tysk topbrag på TvDanmark 1 -

Lørdag den 16. februar 2002 byder TvDanmark 1 seerne på topbraget i den tyske Bundesliga mellem Borussia Dortmund og Schalke 04.
Claus Thomsen er gæst i studiet

Der kan ses frem til en spændende FodboldLørdag på TvDanmark 1 den 16. februar, når topholdet i Bundesligaen Borussia Dortmund på det legendariske Westfalenstadion tager imod Ebbe Sand og Schalke 04. Sand scorede Danmarks enlige mål i sejren over Saudi Arabien. Kan han gentage kunststykket på lørdag og sende Schalke på mesterskabskurs?

Med en forrygende start på foråret har Ebbe Sand & Co. nu gode muligheder for at blande sig i kampen om titlen. Schalke er 6 point efter modstanderen Borussia Dortmund, og med en sejr er der lagt op til en gyserafslutning i årets tyske turnering.

I FodboldLørdag-studiet får Steen Ankerdal besøg af den tidligere landsholdsspiller Claus Thomsen, som p.t. er på skadeslisten i Bundesliga-klubben Wolfburg. FodboldLørdag byder på løbende resultatservice og følger op på de 13 rigtige tipstegn og præmieprognosen.

Efter topkampen i den tyske liga tager TvDanmark 1 seerne med til den engelske FA Cups 1/8 finaler. Arsenal er favoritter hjemme på Highbury mod gæsterne fra Gillingham, som frister en tilværelse i den næstbedste række. Der er sammendrag og højdepunkter fra 1.halvleg, og 2. halvleg kan nydes i fuld længde.


Lørdag den 16. februar på TvDanmark 1 fra kl. 15.00
Kommentator Borussia Dortmund - Schalke 04: Peter Grønborg
Kommentator Arsenal – Gillingham: Anders Bay


For yderligere oplysninger:
Kontakt venligst TvDanmarks presseafdeling, Torben Sørensen, 32 69 96 78
eller 21 71 96 78