Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny informationschef i FC Midtjylland

Fredag d. 8. marts 2002

FC Midtjylland ansætter informationschef

Ole Bitsch, der er medlem af Danske Sportsjournalister, er pr. 1. marts ansat som informationschef hos FC Midtjylland. Den 26-årige midtjyske skribent skal være med til at fremme FCMs profilering i offentligheden samt den nationale medieverden

Fra 1. marts har FC Midtjylland ansat den 26-årige Ole Bitsch som klubbens informationschef. Midtjyden, der har journalistisk erfaring fra blandt andet sportsredaktionerne på Herning Folkeblad og Ikast Avis, er udset til at skulle øge opmærksomheden omkring FCMs offentlige ansigt.
- Som SAS-Ligaklub med store ambitioner og mål for fremtiden, er profilering af FC Midtjylland en vigtig del af virksomheden. Vi håber med ansættelsen af Ole Bitsch, at vi kan udvide kontaktspektret og servere flere medierelevante nyheder om klubbens sportslige og administrative afdelinger, siger FCM-direktør Jens Ørgaard.

Ole Bitsch er født og opvokset i Midtjylland, hvor han blandt andet har haft sine idrætsmæssige opdragelse i FCMs moderklub, Ikast FS. Siden 1995 har den nye informationschef sikret sig rutine via journalistiske freelance-jobs i håndboldklubben Ikast-Bording EH samt fodboldklubben IFS.

Derudover har Ole Bitsch arbejdet fast på lokale dagblade og distriktsaviser i det midtjyske. De seneste to sæsoner har han, som skribent på Ikast Avis, fulgt FC Midtjylland på tætteste hold, og har dermed et indgående kendskab til fusionsklubbens struktur i spillerstaben såvel som på det rent organisatoriske plan.

Ved siden af sit arbejde hos FC Midtjylland læser Ole Bitsch til journalist på Danmarks Journalisthøjskole i Århus.

- Stillingen i FC Midtjylland indeholder mange spændende opgaver – både for klubben, men bestemt også for mig personligt. I en fodboldvirksomhed på dette niveau, er der et utal af nyheds- og informationsmuligheder – det er mit håb, at vi kan gøre FCM endnu mere attraktiv for både presse, sponsorer, spillere og tilskuere, siger Ole Bitsch, som satser på, at udbrede klubbens profileringen via en opdateret hjemmeside, portrætter, interviews og en række publikationer om FC Midtjylland.

- Der er et enormt potentiale i FCM – både i spillertruppen, men også i baglandet. Vi vil være blandt de førende i Danmark – det er en ambition, vi tør stå ved. Af samme grund skal vi også tænke kreativt – ikke mindst på det nyhedsmæssige plan, siger FC Midtjyllands informationschef.
Ansvaret for klubbens officielle udtalelser og kommentarer er dog fortsat forbeholdt FCMs direktør Jens Ørgaard.
Med venlig hilsen
FC Midtjylland

Ole Bitsch Jens Ørgaard
Tlf. 26212400 Tlf. 23443603