Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Boksning på TV1000

Fredag d. 22. marts 2002

Knockout Live:

"The Perfect Fight" med VM-fight og tre danskere i action

Lørdag 6. april kl. 20.00 på TV1000

Den ubesejrede, professionelle bokser og WBO-verdensmester i mellemvægt, svenske Armand Krajnc (26-0), står foran sin hidtil hårdeste opgave. Lørdag d. 6. april skal han forsvare sin WBO-titel mod førsteudfordrer Harry Simon (22-0). Boksegallaen finder sted i Cirkusbygningen i København og bliver sendt direkte på TV1000 med start klokken 20.00.

Mødet med Harry Simon fra Namibia er Armand Krajncs fjerde titelforsvar, siden han blev verdensmester i november 1999 ved at besejre briten Jason Matthews (TKO 8). Krajnc har desuden forsvaret titlen mod Jonathan Corn (KO 2) og Bert Schenk (TKO 6) i år 2000 og Paolo Roberto (vundet på point) den 3. november i fjor.

Stævnet præsenterer også en kamp om WBOs cruiservægtstitel, og her er det Sheffield-bokseren Johnny Nelson (41-12-1) og amerikaneren Ezra Sellers (25-4), der skal i ringen.

Hele tre danskere skal i aktion. I letfjervægt er det Michael Møllenberg, en publikumsfavorit, der er kendt for at kæmpe til det sidste, selvom det gør ondt. I weltervægt er det Ahmed Kaddur på kun 20 år, som allerede spås en lysende fremtid og er blevet kaldt det største danske boksetalent i 30 år. Sidst er det sværvægteren Thomas Sørensen, der trådte ind på prof-scenen med to førsterunde-knockouts, hvilket har fået folk til at lægge grundigt mærke til denne hard-hitter.

De øvrige skandinaver i boksegallaen er svenske Paolo Roberto (mellemvægt) og hans landsmand Johan Thorbjörnson (sværvægt) samt norske Geir Inge Jørgensen (letvægt).

Boksegallaen The Perfect Fight - Armand Krajnc vs Harry Simon sendes direkte på TV1000 lørdag den 6. april klokken 20.00.

Yderligere information kan fås hos Viasat, Søren Hedman, på tlf: 77 30 55 30.
______________________________________________________________________
OBS: Ønsker du ikke at modtage presseinformation/sport fra TV3/Viasat kan du afmelde dig mailinglisten ved at skrive AFMELD til flg. mailadresse: soren.hedman@viasat.dk

______________________________________________________________________