Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Golf med Thomas Bjørn på TV3+

Fredag d. 5. april 2002

19 timers topgolf - live - på 3+:

Følg bl.a. Thomas Bjørn i Seve Trophy

3+ fredag 19. april kl. 13.00  - 18.00 (direkte)

3+ lørdag 20.april kl. 10.00 - 18.00 (direkte)

3+ søndag 21.april kl. 13.00 - 17.15 (direkte) og

igen kl. 19.30 - 21.15 (forskudt transmission)

Viasat Sport sender slutspillet direkte fra kl. 17.00 søndag 21. april.

Så er der atter top-golf på 3+, hvor seerne kan følge cremen af de europæiske spillere - ikke mindst Thomas Bjørn -  i en Ryder Cup-lignende dyst mellem Storbritaninen/Irland og det Kontinentale Europa.

For kun anden gang spiller Europas absolut bedste golfspillere mod hinanden i holdturneringen "Seve Throphy" - opkaldt efter den spanske golfspiller Severiano Ballesteros, Europas måske største golfspiller gennem de sidste 25 år - specielt når det, som her, gælder hulspils-matcher.

3+ bringer ikke mindre end 19 timers direkte transmission fra turneringen, der løber over tre dage og er en matchform, der træner spillerne til Ryder Cup.

I alle tre dage kommer alle spillerne i aktion - på de to første dage endda to gange om dagen. Fredag og lørdag spilles der Foursome og Fourballs, mens der på sidstedagen spilles 10 singler.  Viasat's ekspertkommentatorer - Henrik Knudsen og Leif Nyholm - følger naturligvis hele turneringen og guider seerne igennem alle transmissionerne fra Druids Glenn i Irland,

Seve Trophy er en golfturnering, hvor de bedste spillere fra det kontinentale Europa møder de bedste spillere fra Storbritannien og Irland. De to hold består hver af en kaptajn og ni spillere - 20 spillere i alt, der alle repræsenterer den bedste golf, der kan opdrives blandt europæiske spillere.

De to hold består af:
Storbritannien/Irland:
Colin Montgomerie (Skotland, holdkaptajn)
Paul Casey (England)
Darren Clarke (Nordirland)
Padraig Harrington (Irland)
David Howell (England)
Paul Lawrie (Skotland)
Paul McGinley (Irland)
Steve Webster (England)
Lee Westwood (England)
Ian Woosnam (Wales)
Kontinentale Europa:
Seve Ballesteros (Spanien, holdkaptajn)
Thomas Bjørn (Danmark)
Alex Cejka (Tyskland)
Niclas Fasth (Sverige)
Matthias Grönberg (Sverige)
Raphaël Jacquelin (Frankrig)
Miguel Angel Jiménez (Spanien)
Robert Karlsson (Sverige)
Thomas Levet (Frankrig)
José Maria Olazábal (Spanien)

Alex Cejka, Tyskland og Englands Lee Westwood har hver fået et wildcard til turneringen af de to kaptajner, mens resten af spillerne har kvalificeret sig efter ranglisten, afsluttet efter Madeira Island Open. I alt er der syv nye spillere i forhold til den første udgave af Seve Trophy for to år siden - tre på Storbritannien/Irlands hold og fire på det øvrige Europas hold.  Debutanter er: Paul Casey, Poul McGinley og Steve Webster på det britiske hold - og på det kontinentale hold er det Niclas Fasth, Mathias Grönberg, Raphäel Jacquelin og Thomas Levet.

  
Seve Trophy spilles på Druids Glen-banen I Irland. Det kontinentale Europa er forsvarende mestre fra 2000-udgaven, hvor de på Sunningdale-banen ved London vandt 13,5 mod 12,5 - blandet andet ved at Ballesteros i sidste single slog Colin Montgomerie. Begge er ligesom i 2000 kaptajner på hver deres hold.

- Man kan vist ikke andet end glæde sig til denne "opvarmning" til Ryder Cup. Det er det ypperste, europa kan præstere af golfspillere og nok den mest underholdende matchform, der findes. Der venter både os og seerne tre meget medrivende dage, siger Viasat Sports Henrik Knudsen.

Yderligere oplysninger kan fås hos Henrik Knudsen på tlf. 32 69 99 99.

Med venlig hilsen

Viasat/TV3

_
_____________________________________________________________________
OBS: Ønsker du ikke at modtage presseinformation/sport fra TV3/Viasat kan du afmelde dig mailinglisten ved at skrive AFMELD til flg. mailadresse: soren.hedman@viasat.dk

______________________________________________________________________