Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Schmeichel på Viasat Sport

Søndag d. 14. april 2002

PETER SCHMEICHEL I “DET’ BARE FODBOLD”:
HVORFOR HAN FORLOD ASTON VILLA?

Mandag 15. april kl. 21.00 – 22.00 på Viasat Sport

I morgen - mandag - kommer Danmarks pt. mest omtalte målmand, Peter Schmeichel, til Danmark. Formålet med at tage hjem fra England, før de fysiske tests forud for klubskiftet til Manchester City, er udelukkende at være live-gæst hos Carsten Werge og Poul Hansen i fodboldprogrammet ”Det’ Bare fodbold” mandag aften på Viasat Sport.

”Peter Schmeichel er vist uden overdrivelse den danske fodboldspiller, der har fået størst opmærksomhed og er blevet jaget af pressen for kommentarer de sidste dage. For hvorfor forlod han egentlig Aston Villa? Er forklaringen, at han ikke kunne få garanti for at være førstevalg eller gemmer der sig mere bag et farvel til Villa og goddag til Manchester City? Schmeichel har på forhånd sagt, at han agter at løfte sløret for en række sandheder omkring Aston Villa og den pludselige exit”, siger Carsten Werge, der naturligvis også går tæt på, hvorfor Peter Schmeichel nu vælger at fortsætte karrieren i Manchester City.


Hvad Peter Schmeichel har tænkt sig at løfte sløret for, vil den store målmand ikke sige på forhånd.


Seerne kan i ”Det’ Bare Fodbold” naturligvis selv ringe ind – eller E-maile – og stille spørgsmål til Peter Schmeichel samt de to værter Carsten Werge og Poul Hansen.


Evt. yderligere oplysninger kan fås hos Carsten Werge på tlf.: 26 72 81 00.

________________________________________________________________________________________________

OBS: Ønsker du ikke at modtage presseinformation/sport fra TV3 kan du afmelde dig mailinglisten ved at skrive AFMELD til flg. mailadresse: soren.hedman@viasat.dk

_________________________________________________________________________________________________