Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Ny studievært

Torsdag d. 16. september 1999

Berlingske Tidende skriver:

Af Peter Fernando

På næste lørdag, den 25. september, blænder Danmarks Radio op for en ny omgang Sportslørdag. Vært hen over vinteren bliver Hans Georg Møller, også kendt som Gorm, der tidligere har bestyret Hvornår Var Det Nu Det Var? og som senest er tonet frem på TV 3.
I sidste sæsons Sportslørdag forsøgte TV-Sporten sig med et ungt værtsteam, men undersøgelser har vist, at udsendelsens kerneseer er en mand på over 50 år. Det er denne person, DR gerne vil tilgodese med Gorm som vært, fortæller Søren Hedegaard som er redaktionssekretær med ansvar for Sportslørdag.

"De krav som kerneseeren stiller, opfylder Gorm til fulde. Han er en professionel formidler med et rimeligt bredt sportskendskab," siger Hedegaard til Berlingske Tidende.

Han understreger, at man hellere end gerne vil have yngre seere, og at værten ikke alene bestemmer, hvem man henvender sig til.

At TV-Sporten tidligere på året fyrede Tommy Troelsen, Hans Grønfeldt og Poul Erik Andersson - folk på alder med Gorm - ønsker Søren Hedegaard ikke at kommentere.

Ud over den nye "gamle" studievært vil kulissen i TV-Byen være anderledes. Det er meningen, at studiet som huser Sportslørdag skal danne ramme om alle TV-Sportens fremtidige udsendelser fra nytår. Således at man kan se, at programmerne er i familie med hinanden.

Har man allerede forestillet sig Gorm i tøfler foran en kamin med slumretæppe, en kop the og en tyk bog på bordet, må man dog revidere sin indre skærm.

"Det er et rimeligt moderne og åbent studie. Vi har haft en intensiv fase, hvor en scenograf, en grafiker og en musiker har arbejdet sammen. Det er en hel nytænkning af TV-Sportens udtryk," mener Søren Hedegaard.