Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Fodboldtræning i Chinju

Fredag d. 31. maj 2002

De danske reportere og fotografer ved VM i fodbold i Korea var torsdag samlet til fællestræning under ledelse af den assisterende landsholdsmanager Andreas Kraul fra Politiken, der havde skaffet en lokal bane til formålet.
Træningen forløb fint - bortset fra at Roberto Zacharias pådrog sig en skade. Det var en gammel skade, der sprang op, men den dynamiske fynske målsluger blev behandlet af landsholdets læge Mogens Kreutzfeldt, der var arbejdsløs, fordi alle 23 VM-spillere var spilleklar.

Kreutzfeldt var som altid hjælpsom - og som altid med en hurtig replik.
Da Roberto spurgte landsholdslægen:
- Kan du hjælpe mig?
lød svaret fra Kreutzfeldt:
- Desværre, jeg er ikke psykiater...

Roberto Zacharias knokler løs i Korea trods sin skade, og Ritzau er blevet forstærket ved, at Henrik Søe nu er ankommet til den danske lejr af VM-reportere.

Der er endnu ikke sat dato på kampen mellem DBU og journalistlandsholdet. Det sker først, når journalistlandsholdets chefmanager Mads Glenn Wehlast slutter sig til lejren efter flere dage i Seoul med FIFA-kongres og åbningskamp.

De danske reportere løb ind i et problem, da FIFA nægtede at godkende Ivan Gregersen fra Radio 2, selv om han havde officiel skriftlig godkendelse på sin akkreditering.
Problemet med non-right-holders har tidligere været oppe omkring Mikkel Ottesen under EM i 2000, men det ventes, at problemet bliver løst i dag, når presseholdet kommer til pressecentret i Ulsan. Steen Ankerdal, næstformand i DS, har været i kontakt med centrale personer i FIFA-ledelsen, og det ser ud, som om det kun er en formalitet - men det er et irritationsmoment, især for Ivan Grgersen, fremkaldt af arrangørerne.