Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Det er bare fodbold på Viasat Sport

Torsdag d. 1. august 2002

”Det’ bare fodbold” er tilbage:
Carsten Werge får Per Frimann som medvært
Premiere mandag 5. august kl. 21.00 på Viasat Sport
Viasat Sport stikker for alvor snuden frem, når kanalens debatprogram om dansk fodbold, der lader seerne og fodboldfans komme til orde, atter går i luften. Det sker på mandag 5. august.

Studieværten Carsten Werge har sendt den tidl. medvært Poul Hansen til Århus, hvor han nu træner AGF. I stedet har Carsten Werge allieret sig med den tidligere professionelle fodboldspiller og tidl. direktør i boldklubben AB, Per Frimann. Og med den nye vært kommer der fornyelse i det populære program.


- Vi er stadig programmet, hvor alt kan ske. Vores målsætning er at give plads til de fodbolddiskussioner, der aldrig bliver plads til i de andre, strømlinede fodboldprogrammer. Og vores ambition er klart at sætte dagsordenen; at det er os der viser, hvad der skal diskuteres i og om dansk fodbold, siger Carsten Werge.

Det’ Bare Fodbold satte f.eks. dagsordenen i foråret, da programmet satte fokus på de stressede trænere. Eller da Peter Schmeichel berettede om sit overraskende klubskifte til Manchester City - og måske ikke mindst da fodbolddommer Kim Milton kommenterede en stribe tvivlsomme straffesparks-situationer i topkampen mellem FCK og Brøndby. Alt sammen med spørgende, danske fodboldfans live igennem via telefon og e-mail.

Den nye medvært Per Frimann er lidt af et scoop. Carsten Werge ønskede sig en erstatning for Poul Hansen, der kunne vise lige så stor viden om og indsigt i dansk og international fodbold. Og derfor var han lykkelig for, at det lykkedes at engagere den tidligere landsholdsstjerne og AB-direktør.


Per Frimann bliver garanten for, at seerne får fodbold-faglighed på et højt niveau, mens Carsten Werge gerne påtager sig rollen som journalistisk indpisker og provokatør.


"Det’ bare fodbold" sendes på Viasat Sport hver mandag kl. 21.00, umiddelbart efter rundens live-kamp fra 1. Division. Og så efterfølges programmet i øvrigt af ”Gol Espanol” – samtlige mål fra verdens bedste fodboldliga, den spanske ”La Primera Division”. "Det' bare fodbold" genudsendes samme mandag aften på 3+. Så fodboldfans kan godt sætte sig grundigt til rette – der er dømt lang weekend…


Yderligere kommentarer kan fås hos Carsten Werge på 2672 8100 – eller hos Per Frimann på tlf: 2869 8100.


Med venlig hilsen
TV3/Viasats Presseafdeling

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ønsker du ikke at modtage nyheder fra Viasat pr. mail kan du framelde dig på adressen: soren.hedman@viasat.dk.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------