Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Presselogen er for pressefolk med AIPS-kort

Onsdag d. 13. oktober 1999

AaB har løst "Aalborg-problemet", som vi omtalte forleden.

De AaB-klædte Internet-medarbejdere har ikke længere adgang til presserummet på Aalborg stadion, og deres pressekort er stillet i bero.

Sagen drøftes i DS-bestyrelsen den 17. november, da det ikke kun er et Aalborg-problem, men måske et generelt problem i fremtiden, og vi vil i givet fald diskutere sagen med divisionsforeningen.

Danske Sportsjournalister har et godt samarbejde med fodboldklubberne, og det er i alles interesse, at pressen har professionelle arbejdsvilkår.

De unge Internet-folk laver et pænt stykke arbejde, men andre klubber har fundet ud af, at AIPS-journalister skal have lov at passe deres arbejde, og DS vil arbejde for, at man ligesom i andre lande skelner mellem arbejdende journalister - pressefolk, der har pressekort, men som ikke er på arbejde, og redaktører af medlemsblade og Internetsider og lignende.

Klubberne og de fans, der laver klubbernes interne pressearbejde, er jo heller ikke interesserede i at stikke en kæp i hjulet på den presseomtale, som også klubberne lægger stor vægt på.