Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

DHF holder pressemøder

Lørdag d. 26. oktober 2002


Brøndby, den 25. oktober 2002
Journ.nr.:3306-02-LUMTil Sportsredaktionen

P R E S S E M E D D E L E L S EHerre-A World Cup 2002 i Sverige:
Pressen og landsholdet ved World Cup - invitation til pressemødeI forbindelse med World Cup 2002 den 29. oktober - 3. november 2002 i Sverige samles herrelandsholdet på mandag den 28. oktober sent på eftermiddagen i Malmø.
På grund af det sene ankomstidspunkt, vil der ikke blive afholdt egentligt pressemøde denne dag, men landstræner Torben Winther vil klokken 18.30 være til stede i foyeren på hotellet Hilton Malmø City,
så de journalister, der måtte have behov for interviews har mulighed her.
Holdet træner desuden mandag aften klokken 20-21.30 i Baltiska Hallen. Pressen er naturligvis velkommen til at overvære træningen med efterfølgende 10 minutters interviewmuligheder.

Under World Cup turneringen indledende kampe har landsholdet daglig træningstid klokken 10-11 i den hal, hvor aftenens kamp bliver spillet - spilleprogram se: www.dhf.dk under 'Resultatservice og planlagte landskampe'. Pressen er velkommen til at overvære træningen og har - i lighed med tidligere - mulighed for at tale ca.10 minutter med spillerne.

Fredag den 1. november flytter turneringen til Gøteborg, og her har Dansk Håndbold Forbund fornøjelsen at invitere til pressemøde:
klokken 14.30 på Radisson SAS Park Avenue, Avenyn 36-38 i Gøteborg

På mødet vil spillere og ledere være til stede og landstræner Torben Winther vil gøre turneringsstatus før weekendens afsluttende World Cup-kampe.
Holdets nøjagtige træningstid samme aften er i p.t. ikke konfirmeret fra arrangørerne, men vil blive meddelt på pressemødet.

Vi glæder os til at se alle danske journalister til World Cup i Sverige i den kommende uge.


Med venlig hilsen og på gensyn
Dansk Håndbold Forbund

Lars Ulrich Mortensen
Presse- og informationschef