Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

BT sponsor for bold.dk

Tirsdag d. 26. november 2002
BT ny hovedsponsor for bold.dk

Dagbladet BT har i dag indgået en aftale med bold.dk om at blive hovedsponsor og alliancepartner for Danmarks bedste fodbold-site.

Aftalen er blevet aktuel efter Divisionsforeningens overtagelse af bold.dk tidligere i år. Den betyder, at BT bliver synlig på bold.dk, og at parterne samarbejder om nogle af de features, som den ny teknologi giver mulighed for.

- Vi har arbejdet hårdt i den seneste måned for at få denne aftale på plads, og jeg er glad for at det nu er lykkes. Aftalen er en del af bold.dks nye strategi med samarbejdspartnere, og jeg håber, den bliver til gavn for både BT, bold.dk og Divisionsforeningen, siger Divisionsforeningens direktør Claus Rode Jensen.

Formand for Divisionsforeningen Peter Iversen er også glad for de perspektiver, aftalen åbner for.

- Jeg finder det meget glædeligt, at det har vist sig, at den vare, vi har købt – bold.dk med hele dens database – har kommerciel værdi. En værdi, som sammen med andre alliancepartneres brug af databasen kan genere penge til klubberne.

- Vi ser frem til et godt samarbejde med BT, som vi også har på flere andre områder. Bl. a. den årlige nytårskur med indendørs fodboldstævne i Brøndby Hallen, siger Divisionsforeningens formand Peter Iversen.

BT ser aftalen som en styrkelse af bladets kontakt til fodboldinteresserede læsere.

- BT har længe arbejdet med at undersøge, om der kunne opbygges et samarbejde eller en allianceaftale med bold.dk, og jeg synes, det er utroligt glædeligt, at det er lykkes. Vi ser frem til synergierne imellem bold.dk, BT og BT-Online – BT-Online, der som de eneste har redaktionelt spillestof på nettet.

- Med aftalen får vi også en fodboldaktie. bold.dk er et rent fodboldmedie, og selvom BT dækker sporten bredt, har vi stor vægt på fodbolden. Vi har i forvejen et fint samarbejde med Divisionsforeningen omkring indendørs-turneringen BT Cup og omkring Super Cuppen, siger chefredaktør for BT-Sporten Peter Brüchmann.


For yderligere kommentarer kontakt:

Direktør for Divisionsforeningen Claus Rode Jensen 4083 2667

Formand for Divisionsforeningen Peter Iversen 2529 5601

BTs sportschef Peter Brüchmann 3375 7533