Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Golf på Viasat Sport

Mandag d. 13. januar 2003

Nyt Golfmagasin på Viasat Sport: Teetime

Hver torsdag kl. 22.30 på Viasat Sport. Premiere torsdag 23. januar.

Danmarks sportskanal - Viasat Sport - har netop fejret 1 års fødselsdag. Og en af de gaver, sportskanalen nu har klar til seerne, er endnu mere golf.

Fra torsdag 23. januar får alle danske golfspillere nemlig en fast "teetime" hver torsdag kl. 22:30, når det nye, danske golfmagasin sendes med golfeksperten og kommentatoren Henrik Knudsen som den gennemgående vært.

"Teetime vil hver torsdag give seerne og golfentusiasterne mulighed for at være helt ajour med seneste nyt fra golfverdenen. Vi vil hver uge samle op på de netop overståede turneringer i både USA og Europa, se nærmere på nogle af de mange turneringer, seerne kan følge på Viasat Sport og 3+ i weekenderne, ligesom vi ser på statistik, ranglister og meget mere. Teetime går naturligvis også tæt på den aktuelle uges turneringer, og vi tager seerne med på besøg på udvalgte baner, fortæller Henrik Knudsen.


Teetime bringer hver torsdag også udvalgte interviews med de store spillere, ligesom der indimellem også vil være tid til indslag om udstyr, rejser, instruktion samt features om forskellige golfrelaterede emner. Alt i alt er Teetime et 'must' for alle golfinteresserede.

Yderligere oplysninger kan fås Henrik Knudsen på tlf: 32 69 99 99. Kontakt evt. TV3s Presseafdeling på tlf: 77 30 55 30/40 57 97 15. Der er billder på TV3s pressesite på adressen: http://dk.press.viasat.tv/

Med venlig hilsen
TV3s Presseafdeling
Direkte: +45 77 30 55 30
Mobil: +45 40 57 97 15