Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Journalistiske begavelser

Mandag d. 15. november 1999

EUROMAN føler sig højt hævet over almindelige journalister - og ikke mindst sportsjournalister.
I det nye nummer - nr. 69, november og til den pebrede pris af 48,50 kr., skriver det reklamespækkede blad følgende på lederplads:

Sportsjournalistikken er ikke kendt for at tiltrække de største journalistiske begavelser. Det er måske også en af årsagerne til, at fodboldspillere har en oplevelse af at blive stillet de samme spørgsmål evig og altid. Som man spørger, får man svar, og det er uden tvivl en af årsagerne til, at fodboldspillere ofte fremstår dummere, end de er.

Anledningen til dette udokumenterede synspunkt, skrevet af "Redaktionen" uden navneangivelse, er et interview med Thomas Helveg, skrevet af Kåre Quist om "Den lykkelige slider".

Vi har læst interview'et flere gange, og vi må med beklagelse meddele, at vi har svært ved at pege på, hvad det er, der gør dette interview til nogen stor begavet artikel, sammenlignet med de reportager, som hårdt arbejdende, vidende sportsjournalister har skrevet om samme tema.

Er der virkelig klasseforskel på EUROMAN og os andre, eller handler det bare om, at Euroman optræder krukket og højrøvet.

Skriv din mening under debatforum?