Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Stadionguide

 

Stadion:
Stadion:NRGi Park (Århus)
Adresse:Stadion Allé 70
8000 Århus
 
Klub:
 
Akkreditering:
Akkreditering:Akkrediteringen varetages af sportslig koordinator Ole Hall og skal ske på mail oh@agf-as.dk senest to dage før kampdag. Du skal ved akkreditering oplyse:
* Navn
* Medie
* Type (skrivende/fotograf/radio/tv)
* Pressekort- eller AIPS-nummer.
* Pressefotografer skal ligeledes oplyse medlemsnummer til Danske Sportsjournalister.

Man er først akkrediteret til kampen, når man har modtaget en bekræftelse

Presseparkering:16 parkeringspladser er reserveret til pressen, tæt ved presseindgangen og indgangen til tribune A og B. Afmærkede presseparkeringspladser er placeret rundt langs bøgehækken ved græsarealet foran stadionbygningen.

Indkørsel til presseparkeringspladserne sker via Stadion Allé / Havreballe Skovvej. Vis pressekort til P-vagterne, som vil vise vej. Presseparkeringspladserne vil være markeret med minestrimmel og skilte.

Pressepladser:Pressepladserne i NRGi Park findes i tribuneafsnittet A5, hvor der er trådløs internet. Bemærk at flere er pladserne er reserverede.
Presserum:Akkrediterede pressefolk vil blive checket ind via en særlig presseindgang, placeret helt op ad Team Danmark-Bygningen ved indgang A5-A8. Pressen udstyres med et armbånd, der giver adgang til det nye presselokale og til pressepladserne inde på selve stadion.
Adgang til presselokalet sker via en dør i hjørnet af Team Danmark-Bygningen, tæt på lysmasten. Fra døren fører en trappe op til en gang på første sal. Presselokalet er bag anden dør på højre hånd. Når man skal fra presselokalet til pressepladserne på stadion, skal man ned ad trappen igen, ind på løbebanen og op på A-tribunen via den første trappe til venstre.

Pressens arbejds- og opholdslokale åbner 90 minutter før kick off og lukker senest 2 timer efter kampens afslutning. I lokalet er der adgang til trådløs internetopkobling, og det er herfra vi udleverer holdopstillinger (ca. 1 time før kampstart).
 
Teknik