Hvad er egentlig meningen

©Anders Kjærbye

På skærmen foran dig eller mellem dine hænder sidder du med et ansigtsløft af DS-hjemmesiden. Den har været undervejs med lidt forviklinger, men nu er Botox-behandlingen stort set på plads – og vi er glade for at se dig i øjnene. Der er lidt tekniske udfordringer, men holdet bag arbejder med opsmøgede ærmer.

Sitet vil følge med i og servere relevante nyheder, der bliver et “aktivt” debatforum, som gerne skulle løftes til gavn for os og sportsjournalistikken generelt – seneste debatindlæg på det “gamle” DS-site har lige haft 3 års fødselsdag. Hurra – og dog.

ALT skal kunne menes, kommenteres, debatteres, blogges – dog i vores sædvanlige, høviske tone og uden perfide person-angreb. For at sætte lidt fut i det, forsøger vi ind imellem at animere medlemmerne med indlæg eller interviews. 

Kom glad, spids pegefingrene på tastaturet og lad os vise, at vi har holdninger og meninger andre steder end i krogene. Det vil klæde vores fag.

DS-sitet vil også gøre plads til “skæve vinkler”, til forslag og ideer, til snak med mediefolk fra alle sider af medieverdenen – et spænd aldersmæssigt, geografisk, fagmæssigt. Vi åbner også for småhistorier fra “udsendte medarbejdere”, “selfies”, hvor man ikke selv er med. I det hele taget en bred, relevant vifte.

Det er en stor mundfuld ambitioner, og det kræver at DU er med undervejs. Vi skal have et site, der giver mening, der har farve – og som bruges.

I startfasen er meget koncentreret omkring DS-generalforsamlingen, men ikke detaljeret – for det sørger vores udmærkede medlemsblad for. 

Uanset – så kom og vær med. Der er også en indbakke til ting, der ikke nødvendigvis behøver at blive publiceret. Modtager-mailen er:

ftoft@icloud.com