Så er feltet til fem priser skåret ned

Ivrige sportsjournalister blandt dem nominerede ©Anders Kjærbye

Feltet af nominerede til dem fem priser – udover Årets Sportsjournalist-prisen – er nu skåret ned til tre i hver kategori. Nedenstående er en direkte copy-paste fra DS’ Facebook-side. Og det er på Facebook underskrevet Jeppe Laursen Brock:

Kære kolleger,

Vi lever i besynderlige tider, der berører os alle, både fagligt og privat. Men på trods af det – og selv om vi endnu ikke ved, hvornår generalforsamlingen i foreningen kan afholdes og priserne uddeles – har komitéen bag de fem specialpriser voteret.

Der som tidligere nævnt enormt stærke felter, så det var svært bare at barbere det ned til de tre nominerede, men det har nu engang været vores forbandede opgave. Og den har vi opfyldt. Nå, men her er de nominerede i de forskellige kategorier i tilfældig rækkefølge:

Årets fortæller:
Thomas Kristensen, TV2
Thomas Pyndt, Tipsbladet
Kenneth Hansen, freelance

Årets Ankerdal:
Jesper Amter, TV2
Asbjørn Schmidt, Eurosport/Discovery
Anders Rud, DR

Årets sportsbog:
Bendtner, Rune Skyum-Nielsen
Magiske Øjeblikke, Per Kjærbye og Hans Krabbe
Matchday, Morten Bruun

Årets sportsfoto/fotograf:
Lars Rønbøg
Lars Møller

Årets digitale hit:
Ritzaus liveblog
Bold og Bøger ved Sebastian Stanbury og Martin Davidsen, Mediano
Radio Tour, Eurosport/Discovery

Pas på jer selv og hinanden derude.