Fornem fotohæder til Lars Møller

Vor forening er priviligeret at have adskillige dygtige fotografer i medlemskartoteket. En af dem er Lars Møller, og han har nu fået behørig anerkendelse for sit arbejde. Lars Møller har således modtaget fornem hæder i forbindelse med prisuddelingen World Sports Photography Awards.

World Sports Photography Awards er en årlig prisuddeling, hvor 120 fotografer indstilles til tre priser i otte forskellige kategorier. En jury på 13 personer fra sportsbranchen skal herefter vurderer de indstillede kandidater og uddele priserne i kategorierne Joy, Precision, Speed, Focus, Determination, Power, View, Celebration.

Lars Møller har modtaget bronze i kategorien “Determination” for et billede fra en håndboldkamp med det danske herrelandshold. Billedet er vedhæftet denne artikel.  Juryen har meddelt, at konkurrencen havde været meget tæt og bedømmelsen meget svær, da der var et meget højt niveau på billederne.

Lars Møller arbejder som freelance fotojournalist og driver egen virksomhed Lars Moeller Photography.


Foto: Lars Møller