Nedtælling til 100-års-jubilæum: Kom med dine ideer til fejringen!

Af Flemming Toft

100 år er ingen alder – og dog. Det er ikke så tit vi får muligheden, for at fejre en så rund begivenhed. Men hvis vi kigger rundt om hjørnet, så er den her – 100 årsdagen.

Og vi kan fejre os selv – det er vi gode til. Men her er det “Danske Sportsjournalister”, der fylder rundt. I 2022 – og det er jo lige om lidt.

Der er nedsat et såkaldt jubilæumsudvalg under DS – men dine inputs, dine geniale påfund, din kreativitet, din lyst til at på- og medvirke er altafgørende. Så derfor:

KOM MED IDEER OG FORSLAG TIL 100 ÅRS JUBILÆUMS-MARKERINGEN

Vi kan danse hele natten, når de der mundbind er fortid, vi kan dyrke sport og grine sammen, vi kan invitere til internationale foredrag, vi kan tilmelde alle medlemmerne til “Den Store Bagedyst”, vi kan gøre (næsten) lige hvad vi vil – for at fejre OS SELV…og foreningen.

Med andre ord: du skal være med til at bestemme jubilæums-farten. Hold dig ikke tilbage, ALLE forslag og ideer kommer med i jubilæums-bowleren. Og der er ingen grænser – vi har lænket kassereren til en radiator, og taget nøglen til kassen.

Jo før, jo bedre. Jo større mulighed er der for at ramme plet. Forberedelse, du ved. Så send dine inputs til en af nedenstående – hellere i dag end en anden dag.

Send dine ideer til jubilæumsudvalgets repræsentanter: 

Flemming Toft: Mail: ftoft@icloud.com
Jimmy Bøjgaard: Mail: jimmy@boejgaard.dk