Carsten Werge skal være fodboldredaktør hos TV2 SPORT

Efter en lang årrække hos NENT og TV3’s kanaler skal Carsten Werge fremover være fodboldredaktør hos TV2 SPORT. Det meddeler TV2 i en pressemeddelelse.

– Carsten Werges indsats bag mikrofonen og hans karriere med fodbolden taler for sig selv. Der findes ganske få med den erfaring og position inden for dansk sports-tv, og det er derfor en stor glæde, at Carsten bliver fodboldredaktør hos os på TV 2, siger Kristian Hyldgaard, der er kanalchef for TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X.

Carsten Werge ser frem til det nye job, der ikke kommer til at handle om at kommentere kampe, men skal i stedet være med til at udvikle TV2 SPORTS fodbolddækning.

– Det er en ære at få lov til at være med til at tegne fodboldbutikken hos TV 2. Jeg ved, hvad stationen står for, og når man kigger på TV 2s opkøb af en række spændende fodboldrettigheder, herunder retten til at vise Danmarks landskampe, har jeg simpelthen kæmpe lyst til at være en del af stationens talentfulde og ambitiøse fodboldhold, siger Carsten Werge.

Carsten Werge tiltræder som TV 2s fodboldredaktør pr. 1. april 2021.

Hele nyheden om Carsten Werges nye job kan læses på TV2’s website via dette link.