Afstemning om årets pokalfighter foregår digitalt

Bestyrelsemedlem Martin Davidsen overrakte vandrepokalen til Årets Pokalfighter 2020: Anders K. Jacobsen fra SønderjyskE. (Foto: Lars Rønbøg / FrontZoneSport via Getty Images)

Torsdag den 13. maj, Kristi Himmelfartsdag, afvikles finalen i Sydbank Pokalen, og traditionen tro, er det de medlemmer af Danske Sportsjournalister, som er til stede på stadion, der kårer vinderen.

Sidste år var det SønderjyskE’s Anders K. Jacobsen, der vandt prisen og vandrepokalen. Nu er pokalen blevet pudset og gjort klar til en ny finale og en ny midlertidig ejer, og i modsætning til sidste år er alle tidligere vindere nu indgraveret i pokalen, så man for fremtiden kan se, hvem førhen har vundet den fornemme hæder.

Selve afstemningen om Årets Pokalfighter bliver for første gang foretaget digitalt. Alle medlemmer af Danske Sportsjournalister, der er til stede på stadion, vil blive kontaktet på mail eller SMS i begyndelsen af anden halvleg af kampen, og her vil man blive bedt om at afgive sin stemme på Årets Pokalfighter.

Herefter vil stemmerne blive talt sammen, og efter slutfløjt vil vinderen blive offentliggjort og få overrakt vandrepokalen.

Det plejer at være Årets Sportsjournalist, der overrækker pokalen, men seneste vinder Jan Harkamp er optaget med afvikling af kampen, og derfor vil det være Årets Ankerdal, Anders Rud, der overrækker trofæet.

Der er kick off i pokalfinalen torsdag klokken 15.00.

Listen over tidligere vindere af prisen som Årets Pokalfighter kan ses via dette link.