INVITATION: Kom til generalforsamling og gallafest i Danske Sportsjournalister

Sportsjournalisternes Dag 2019 ©Anders Kjærbye

Efter en alt for lang formørket tid er vi sikkert mange, der trænger til at se gode kolleger i festligt lag. Derfor er det heldigt, at Danske Sportsjournalisters generalforsamling og gallafest nærmer sig, og vi vil hermed gerne åbne for tilmeldinger til den anden halvdel af arrangementet – generalforsamlingen kan folk blot troppe op til.

Tilmelding sker ved at sende en mail til mig, Jeppe Laursen Brock, på jlb@pol.dk inden 1. september klokken 12. Eller ganske enkelt ved at svare på denne mail med tilmelding.

Sportsjournalisternes dag finder sted 10. september på KB’s Restaurant Granen, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg. Generalforsamlingen starter 16.30, mens den mere festlige del – som altså kræver tilmelding – starter med et glas i hånden og lidt hyggelig løs snak ved 18-tiden, før vi sætter os til bordene og spiser god mad og uddeler foreningens priser.

Da vi af gode grunde aflyste festen sidste år vil vi også hylde sidste års vindere og nominerede, som vil blive kaldt op til en gang klapsalver før kåringen af de nye vindere. Samtidig bør det måske nævnes, at dette års nominerede i de forskellige kategorier offentliggøres i næste uge.

I forhold til corona-situationen noterer vi os, at kravet om coronapas bortfalder for restauranter 1. september, altså før vores fest, men vi antager også, at de langt de fleste af vores medlemmer er vaccinerede. Derfor mener vi, at vi bør kunne holde en fest under sikre forhold, så længe alle selvfølgelig følger de generelle råd om at holde god håndhygiejne og blive hjemme, hvis man udviser symptomer på sygdom.

Med de ord vil vi åbne tilmeldingen – vi håber at se så mange af jer som muligt til begge dele af arrangementet.

På vegne af bestyrelsen/

Jeppe Laursen Brock