Medlemslisten skal opdateres

Kære DS-medlem

Det er så vigtigt, at der er styr på medlemslisten i Danske Sportsjournalister. Af flere grunde. Vi skal bruge dine adresser, når vi skal udsende nyhedsbreve, opkræve kontingent, med mere. Fødsels-data er vigtig for medlemmer på 65 år og derover, da de har frikontingent. Med hensyn til e-mailadresse anbefaler vi, at du opgiver din private e-mailadresse, fordi den som regel sjældnere udskiftes end e-mailadressen på arbejdet. Det er mest praktisk for alle parter. Flere af jer har allerede været flinke til at oplyse jeres data, men vi vil gerne være helt sikre på, at vi har de nødvendige informationer til at servicere jer bedst muligt. Vi håber at høre fra jer alle.

Følgende oplysninger skal vi have:

Navn:

Adresse:

Postnummer/By:

Telefon:

E-mail:

Født:

Informationerne sendes til Karl Aage Dalgaard på e-mailadressen klaage@outlook.dk

Du må gerne oplyse din profession/nuværende stilling, men det er underordnet.

Vi har også en Facebook-gruppe: Danske Sportsjournalister.

Vi respekterer GDPR og bevarer dine data fortroligt.

Bedste hilsner
Danske Sportsjournalister