Danske Sportsjournalister inviterer til nytårskur og faglig debat

Danske Sportsjournalisters generalforsamling og Sportsjournalisternes Dag den 3. marts 2023 på Restaurant Pilen, Frederiksberg. Foto: Claus Birch

Et markant år i dansk sport og sportsjournalistik går på hæld, og snart venter et nyt år med både EM i fodbold, OL, PL og meget andet på programmet. Samtidig er vores branche midt i en omskiftelig tid med mange omvæltninger. Det sætter Danske Sportsjournalister fokus på i det nye år, når vi inviterer til nytårskur og faglig debat den 4. januar i København.

Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen torsdag den 4. januar kl. 16.30-18.30. 

Her vil Danske Sportsjournalister være vært for en eftermiddag i sportsjournalistikkens tegn, hvor vi ønsker hinanden godt nytår og sætter fokus på branchens udfordringer. I løbet af eftermiddagen vil der således være arrangeret en paneldebat med relevante personer fra branchen.

Flere detaljer om lokation og indhold følger snarest, men sæt allerede kryds i kalenderen nu.

Man kan allerede nu tilmelde sig ved at skrive til Danske Sportsjournalisters sekretær Martin Davidsen på martinpelck@gmail.com .