Nytårskur 4. januar: Kom til faglig debat og socialt samvær på Absalon Hotel

Der venter et spændende 2024 i sportsjournalistikken med blandt andet EM i fodbold og OL i Paris. Men fremtiden er også usikker efter et 2023 med store forandringer i en omskiftelig mediebranche. Det sætter Danske Sportsjournalister fokus på i forbindelse med et socialt og fagligt arrangement den 4. januar 2024.

Udover at ønske hinanden godt nytår over et glas champagne og et stykke kransekage, vil vi diskutere sportsjournalistikkens udvikling og de udfordringer, som mediebranchen står i i disse år.

Danske Sportsjournalister indbyder derfor til nytårskur med faglig debat den 4. januar 2024, og vi kan nu afsløre, at arranementet kommer til at finde sted på Absalon Hotel i København. Adressen er Helgolandsgade 15 i København. Hotellet ligger få minutters gang fra Københavns Hovedbanegård.

Nytårskur med faglig debat finder sted 4. januar 2024 kl. 16.30-18.30, hvor Danske Sportsjournalister vil være vært for kransekage og et glas champagne samt kaffe/the. Endelig vil der være mulighed for at købe øl og vand i baren.

Det er gratis for medlemmer at deltage i arrangementet, og flere medlemmer har allerede tilmeldt sig.

Man kan tilmelde sig ved at skrive til Danske Sportsjournalisters sekretær Martin Davidsen på martinpelck@gmail.com .

I næste uge vil vi præsentere navnene på de medieprofiler, som vil deltage i paneldebatten til arrangementet.