DS-formand medvirker i artikel om Holger Rune-sag

Foto: Anders Kjærbye

Fagbladet Journalisten har i denne uge sat fokus på en sag omkring tennisspilleren Holger Runes presseteam IMG.

Holger Rune har fået nyt presseteam i form af IMG Tennis, og i en lukket WhatsApp-gruppe har en repræsenant fra IMG Tennis præsenteret sig selv og blandt andet truet danske journalister med formuleringen: “Vi vil ikke være bange for at fjerne eller suspendere jer fra gruppen. Ligesom vi har gjort med den britiske presse.”

Hele artiklen kan læses hos Journalisten via dette link. 

Danske Sportsjournalisters formand Jimmy Bøjgaard medvirker i artiklen, hvor han blandt andet udtaler følgende:

”Jeg er overrasket over, at danske sportsjournalister modtager den slags WhatAapp-beskeder. Både direkte, og mellem linjerne, er der jo en snert af trusler om, at hvis man ikke dækker Holger Rune, som det behager IMG, så får det konsekvenser. Jeg har dækket tennis i årtier, og samarbejdet med IMG mange gange, og det er ikke en samarbejdsform, jeg har mødt hos dem, så det overrasker mig.”

Læs hele artiklen hos Fagbladet Journalisten via dette link.