Danske Sportsjournalister
NyhederPRMMedlemslisteOrganisationDebatforumOm DSStadionGuideLinksBilledgalleriKontaktAIPS
   
Flere nyheder
Flere pressemeddelelser

 

 

Flemming Tofts afløser fundet

Torsdag d. 10. oktober 2002

Flemming Tofts udtræden af bestyrelsen forleden kom som en streg i tv-regningen for Danske Sportsjournalister. Dermed stod DS pludselig uden tv-journalister i ledelsen. Bestyrelsen var enig om, at dette område snarere skulle opprioriteres end nedprioriteres, og nu er brikkerne faldet på plads.

Dennis Ritter, DR, har sagt ja til at stille op til nyvalg til DS-bestyrelsen på generalforsamlingen til marts på den plads, der bliver ledig efter Flemming Thor Madsen, og Line Ernlund, TV3, har sagt ja til at stille op til nyvalg som 2. suppleant til den plads, der blev ledig efter Flemming Toft.
Marco de los Reyes er rykket ind i bestyrelsen, og Mads Wehlast er forfremmet fra 2. til 1. suppleant.

Dennis Ritter og Line Ernlund (billedet) inviteres med til næste bestyrelsesmøde den 20. november, dels for at de kan få et indtryk af bestyrelsesarbejdet, dels for at vi kan få en drøftelse af bestyrelsens arbejdsområde vedrørende tv.

Bestyrelsen vil gerne have reaktioner fra medlemmerne netop omkring tv-området, da vi agter at tage alvorligt fat på dette emne på næste bestyrelsesmøde.

Hvis generalforsamlingen støtter bestyrelsens indstilling på årsmødet til marts, betyder det samtidig, at et andet mål - en foryngelse af bestyrelsen - er nået med Marco de los Reyes, Mads Wehlast, Dennis Ritter og Line Ernlund.

Det er også lykkedes at finde en afløser for Lars Poulsen, der ligesom Flemming Toft er udtrådt efter eget ønske.
Jens Dresling, Politiken, har sagt ja til at gøre et stykke arbejde for DS. Han indbydes til bestyrelsesmødet den 20. november og er bestyrelsens kandidat til den ledige PF-suppleantpost på generalforsamlingen til marts.