Bogomtale: Pep Guardiola – og historien om et superteam

I løbet af sine tre første sæsoner i England har Pep Guardiola skabt noget, som Premier League aldrig før har set: et hold, der dominerer spillet som in gen andre. Et hold, der scorer mål og indsamler point i titler i rekordhøjt tempo.

Sådan står der bl.a. bag på bogen: “PEPS CITY – historien om et superteam, skrevet af Pol Ballús og Lu Martin – to spanske journalister, der har fulgt La Liga, det spanske landshold og Manchester City på tætteste hold.

Primer és saber qué fer

Després, saber com fer-ho

Først må du vide, hvad du skal gøre

Dernæst må du vide, hvordan du gør det

Sådan står der på Pep Guardiolas kontor i Manchester. 

En bog dedikeret til ofrene for terrorangrebet på Manchester Arena i 2017. En episode der senere førte til, at alle i og omkring sang med på “Don’t Look Back in Anger” – Oasis-sangen, som blev til en Manchester-hymne.

Forord i bogen er skrevet af Noel Gallagher, et af medlemmerne i Oasis.

Forlaget EC Edition

Det bugner med sportsbøger i 2019 og selvfølgelig flest udgivelser jo tættere vi kommer på julen. Her på sitet vil vi præsentere en del fra stakken – alt hvad vi får fingre i. Det bliver i tilfældig rækkefølge uanset idrætsgren, emne, pris, anmeldelser. Det sidste kommer ikke på DS-siden – det lader vi de professionelle anmeldere om. Her bliver bøgerne præsenteret, omtalt og det vil være som en slags info for vores medlemmer. For der er i dette kalenderår kommet flere sportsbøger end tidligere. God fornøjelse.