Bogomtale: De største om deres største kamp

“Min største kamp” – sådan en har vi vel alle, uanset om vi er spillere, træner eller “bare” ser på. De største danske fodbold-stjerner har meldt sig på banen og fortæøller i denne bog, om netop deres største kampe- Og det er en tur op og ned ad fodboldhistorien. Det starter med, at Sepp Piontek er stolt over at han blev kaldt “Alemao Bruto” i en brasiliansk avis tilbage i 1965. “Den brutale tysker”. En af Sepps opgaver var, at holde øje med Pelé. Det fortæller 80ernes succesrige landstræner om som det første i bogen.

Men de er der allesammen. Morten Olsen, Allan Simonsen, Frank Arnesen, Jan Mølby, Klaus Berggreen, Preben Elkjær, John “Faxe” Jensen, Brian Laudrup, Peter Schmeichel, Daniel Agger, Kasper Schmeichel, Nadia Nadim, Pernille Harder, Christian Eriksen og mange flere. Og der er overraskende valg imellem. Selvfølgelig mange danske landskamps øjeblikke, men også Liverpool-Everton, Real Madrid-OB, Ajax-Fortuna Sittard, Manchester United-Bayern München, Leicester-Sevilla og Dortmund-Hoffenheim.

Det er et samspil mellem Fodboldfonden og forlaget Storyhouse, der har fået denne bog på gaden. Overskuddet fra bogen går til Fodboldfondens arbejde med at støtte udsatte børn og unge i Danmark med særlig fokus på børnefattigdom.

Forlaget Storyhouse

Det bugner med sportsbøger i 2019 og selvfølgelig flest udgivelser jo tættere vi kommer på julen. Her på sitet vil vi præsentere en del fra stakken – alt hvad vi får fingre i. Det bliver i tilfældig rækkefølge uanset idrætsgren, emne, pris, anmeldelser. Det sidste kommer ikke på DS-siden – det lader vi de professionelle anmeldere om. Her bliver bøgerne præsenteret, omtalt og det vil være som en slags info for vores medlemmer. For der er i dette kalenderår kommet flere sportsbøger end tidligere. God fornøjelse.