Formandens nyhedsbrev

Kære medlemmer,

Fremover vil jeg med jævne mellemrum forsøge at opdatere jer lidt på de ting, vi i bestyrelsen går og sysler med.

I onsdags holdt vi bestyrelsesmøde – vores første siden februar. Det var tiltrængt, og det var et rigtig godt bestyrelsesmøde, forstået på den måde, at vi fik vendt en del aktuelle ting, men vigtigst fik aftalt en håndfuld meget konkrete ting, som vi i de kommende uger vil følge op på. Alle ting, som er helt essentielt for en forening som vores, men også ting, som mange medlemmer i det daglige ikke hører om, eller tager for givet.

I den forbindelse vil jeg henlede opmærksomheden på vores aktuelle forespørgsel til dig som medlem, hvad du finder godt eller skidt ved foreningen. Hvad kan vi gøre bedre, eller mere relevant? Vi hører af og til en skefuld brok fra medlemmer, og desværre er de knap så tit ledsaget af konstruktive råd til os. Det håber jeg, at vi kan ændre lidt på, og jeg er glad for de detaljerede tilbagemeldinger, som vi allerede har fået.

I coronakrisen har vi løbende haft dialog med vore medlemmer, samt med Divisonsforeningen. Adgangen til fodboldstations- og -klubber har fyldt, og fylder, en del ude hos jer, og det tager vi alvorligt. Hver gang Divisionsforeningen har opdateret retningslinjerne, har vi haft dialog med dem på baggrund af henvendelser fra jer derude. Bliv ved med at holde os underrettet. Coronatiden er noget særligt, men helt generelt har vi fokus på dialogen med professionelle fodboldklubber, fordi vi i det seneste år har oplevet et øget antal henvendelser fra vore medlemmer og medier, der dækker fodbolden. Det kommer I til at høre nærmere om.

Generalforsamlingen og galla-aftenen er endnu ikke fastsat, men vi kigger på datoer i september, hvor vi burde være sikre på, at vi må samles i større antal. Men vi glæder os meget. Alt var timet og tilrettelagt, før statsministerens tale den 11. marts ændrede planerne.

Vi mangler penge i kassen, og det er et stort fokus for os i den kommende tid. Også her blev vi sat lidt tilbage af coronaen, for vi følte ikke, at det var klogt at jagte partnere i marts og april, hvorfor vi besluttede at gå lidt på pause. Nu er tiden en anden, og det lysner. Kommercielt kommer vi i næste uge til at arbejde med nogle “pakker”, som partnere af DS kan tilbydes. Altsammen for, at vi kan sikre en fortsat sund drift af foreningen med grønne tal, samtidig med, at vi kan opretholde et aktivitetsniveau, som f.eks. handler om fortsat gode udgivelser af vores medlemsblad “Den Gyldne Pen”, øget fokus på danskesportsjournalister.dk, et øget aktivitetsniveau på fyraftensmøder og events, og uden at sætte kontingentet op.

I bestyrelsen mener vi, at det er altafgørende for vores forening, at disse ting kan forenes. Det er en kombination af ambitiøst og nødvendigt, og vi tror på, at vi kan komme i mål med alle tingene, så vi i andet halvår af 2020 både vil se et øget aktivitetsniveau og flere partnerskaber, som kan sikre driften. Jeg vil også bede de af jer, som endnu ikke har fået betalt årets kontingent, om at gøre det snarest muligt. Hvis I har forslag til en relevant partner, så skriv endelig til mig med dit bud.

Det har været en skør tid, og jeg ved, at mange af jer er ramt. Hvis der er noget, vi kan eller bør gøre for medlemmer af DS, så skyd dem afsted til os, sammen med jeres generelle ris og ros. Jeg håber, at tingene er ved at normalisere sig derude, og at vi vil se dette sommeren over. Pas på jer selv.

God sommer,

Jimmy Bøjgaard

Formand