Mindeord om Helle Kjærbye: En ildsjæl er gået bort

Helle Kjærbye

Det er med stor sorg, vi i Danske Sportsjournalister har fået melding om, at Helle Kjærbye ikke er længere.

Helle var ikke medlem af DS, men som hustru til æresmedlem Per Kjærbye, og mor til bestyrelsesmedlem Anders Kjærbye, var hun tæt på vores forening. Så tæt, at hun, ganske frivilligt og ulønnet påtog sig hvervet at styre medlemslisten på vores hjemmeside, og sammen med Per sørgede for, at vores medlemsblad blev forsynet med adresselabels og kom af sted til postetaten og videre ud til alle medlemmer.

Og når blade kom retur, var Helle i arbejdstøjet for at finde de nye adresser, og genfremsende blade.

Hun var en ildsjæl, og havde netop medvirket til at få medlemslisten på hjemmesiden reetableret – og hun havde en arbejdsiver, og en akkuratesse, der lod antyde, at det var bedre at få tingene gjort i går, end i dag – til perfektion.

Hendes alt for tidlige og pludselige bortgang berører os dybt, men savnet er naturligvis størst og mest smertefuldt for hendes familie, som herfra kun skal have den allervarmeste medfølelse.

Æret være Helles minde.