Webinar: Idrættens aktører og den teknologiske revolution

Af Henrik Brandt
Det er ikke kun Mads Skjern fra Matador, der har set ind i fremtiden. Det har den tyske serieiværksætter og forfatter Markos Aristides Kern også – endda med særlig fokus på et idrætsbillede foran en total teknologisk revolution.
Markos Aristides Kern holder oplæg om sin nye bog ‘Kvantespring. Fremtidens idræt’ på IdrætsPlatformens webinar på torsdag den 25. marts kl. 15.30-16.45.
Danske Sportsjournalister er velkomne til begivenheden, og jeg hjælper også gerne med at formidle et interview med forfatteren. Bare skriv til mig, hvis du gerne vil med: henrik.brandt@idraetsplatformen.dk
Her er mere omtale af webinaret fra idraetsplatformen.dk:
“Begreber som E-Sport, gamification, sportification og digitalisering er i gang med at forvandle idrætsverdenen til ukendelighed. Idrætsbilledet står midt i en revolution, som kun vil tage fart i de nærmeste år. Hundredvis af nye sportsgrene, motionsaktiviteter og teknologiske muligheder for at engagere kunderne på nye måder vil udvikle, udfordre og måske overhale eksisterende strukturer og aktiviteter i idrætten med stigende hastighed.

Hvordan forholder idrættens aktører sig til sammenblandingen af sport, Esport og digitale spil? Hvem får magten over i fremtidens idrætsbillede? Hvad byder den stigende hastighed i den teknologiske udvikling på af muligheder for at udvikle nye events, aktiviteter og lege og aktivere flere deltagergrupper i landets idrætsfaciliteter og andre offentlige mødesteder?”