Sæt X i kalenderen: Fyraftensmøde 26. september

Sommerferien (med en del sport på programmet) er lige om hjørnet, og herefter venter en travl sensommer, når diverse sportsturneringer begynder igen. Men der er også noget at glæde sig til, når efteråret nærmer sig i slutningen af september.

Her kalder Danske Sportsjournalister nemlig til fyraftensmøde mod medlemmer af Danske Sportsjournalister i København til en sammenkomst af både faglig og social karakter.

Vi sætter fokus på temaet “Kvinder i sportsjournalistik” og planlægger en eftermiddag med samtaler, debat og inspiration med relevante gæster og debattører.

Arrangementet finder sted i København tirsdag den 26. september kl. 16.30-18.00, hvor Danske Sportsjournalister vil være vært for kaffe, the og vand. Vi arbejder desuden på muligheden for at spise sammen et sted i København for egen regning efter arrangementet.

Mere information om præcis lokation for arrangementet samt tilmelding følger i begyndelsen af august, men reserver allerede nu datoen tirsdag den den 26. september fra kl. 16.30.