Ny dokumentar om Richard Møller Nielsen på vej: Båndede interviews søges

Richard Møller Nielsen. Foto: Sebastian Stanbury

Til næste sommer udkommer en ny dokumentar om Richard Møller Nielsen – den tidligere fodboldlandstræner, der førte Danmark til EM-triumfen i 1992.

Det er DR, der producerer dokumentaren, og nu rækker dokumentarist Jonathan Placing ud til Danske Sportsjournalister og beder om hjælp til at finde yderligere materiale, der kan bruges i dokumentaren.

Vi viderebringer her Jonathan Placings mail til Danske Sportsjournalister:

Kære Danske Sportsjournalister

Arbejder på en arkivbaseret dokumentarserie om tidligere landstræner Richard Møller Nielsens liv og karriere til DR. Serien får premiere op mod EM i Tyskland næste år.

Udsendelserne laves sådan, at Richard fortæller sin egen historie gennem en stor mængde tv/radioklip og båndede interviews fra skrivende journalister m.m..

Vi har det nødvendige materiale til udsendelserne, men vil gerne sikre mig, at vi ikke forbigår andet guld fra gemmerne.

Hvis medlemmer skulle ligge inde med fx båndede interviews med Richard Møller Nielsen, lydoptagelser fra pressemøder eller andre båndoptagelser fra hans trænerkarriere og liv, hører jeg meget gerne fra dig og kan fortælle mere om projektet og hvordan lydmaterialet evt. vil indgå i serien.

Skal kort nævne, at Richard Møller Nielsens familie er inde over og støtter op om dokumentarprojektet.

Alt kan have interesse – uanset lydkvalitet.

Venlig hilsen

Jonatan Placing

DR Dokumentar

jopl@dr.dk

28547072