Tipsbladets printversion på vej mod lukning

Meget tyder på, at Tipsbladets printavis snart udkommer for sidste gang. De seneste mange år er Tipsbladet udkommet hver fredag som tillæg til Ekstra Bladet, men eftersom Tipsbladet nu er blevet opkøbt af BetterCollective, er aftalen mellem Tipsbladet og Ekstra Bladet blevet opsagt.

Det skriver fagbladet Journalisten. 

”Vi har jo alle set et annoncemarked på print styrtdykke, og da det er dyrt at trykke og distribuere, så er det næppe en forretning, vi kan få til at hænge sammen. Så selvom det dermed er et stykke fodboldhistorie, der efter al sandsynlighed forsvinder, så er Tipsbladet en digital medieforretning. Derfor vil det ikke betyde noget for forretningen,” siger Tipsbladets chefredaktør Allan Olesen til Journalisten.

Læs hele historien hos Journalisten ved at klikke på dette link.