Ny podcast-episode: Kvinder i sportsjournalistik – ja tak

KVINDER I SPORTSJOURNALISTIK – JA TAK

I årtier er sportsjournalistikken mændenes domæne, og med ganske få undtagelser er det dem, der udlægger sportsteksten i medierne. Det ændrer sig så småt i slutningen af 80erne og begyndelsen af 90erne, hvor kvinder begynder at dukke op på redaktionerne. Men hvordan var det for mændene at få deres monopol brudt, og hvordan ser de på kvindelige sportsjournalister i dag? Det kan du høre mere om i denne podcast, hvor blandt andre Jens Harder Højbjerg og Jan Jensen forholder sig til emnet.

Podcasten er udviklet og produceret af journalist Susanne Horsdal.

Podcasten lægger sig tematisk i forlængelse af podcastserien KVINDER I SPORTSJOURNALISTIK, der udkom hos Danske Sportsjournalister i forbindelse med 100 årsjubilæet i 2022. Du kan finde alle episoder i podcast-serien via dette link. 

Husk også Danske Sportsjournalisters arrangement om kvinder i sportsjournalistik.

Lyt til Danske Sportsjournalisters podcast i Spotify eller via denne afspiller: